JOUW BUSINESS
IN DE KIJKER
Slider

+ 2500

artikels over huis en tuin

4 jaar

toonaangevend in de sector

200K

unieke bezoekers op de blog

Gastartikel

Met een standaard advertentie komt uw boodschap niet helemaal tot bij uw cliënteel. Dmv een ‘gastartikel‘ brengen we uw boodschap helder en duidelijk tot bij onze lezer, uw klant.

Hoger in Google

Een gastartikel draagt eveneens bij aan uw vindbaarheid in de zoekmachines. Onze website is sterk geoptimaliseerd en is vaak bovenaan te vinden in Google. Wij nemen u graag mee.

Meer Klanten

Onze website is gespecialiseerd in ‘Huis en Tuin’. Onze lezers zijn dusdanig uw potentiële klanten wat ervoor zorgt dat u een grotere conversie heeft dan bij een standaard advertentie.

U Beslist

Anders dan bij een nieuwsitem heeft u de volledige controle. U bepaalt zelf wat er wel in komt te staan en wat niet. Op deze manier kan u de klant met de juiste boodschap overtuigen van uw diensten.

Vertrouwen

Doordat mensen onze artikels lezen en de informatie als nuttig beschouwen, vertrouwen ze eerder in uw bedrijf en dienstverlening dan wanneer ze een standaard advertentie lezen.

Zichtbaarheid

Reclame wordt vandaag vaak geblockt door online AdBlockers. Een gastartikel wordt niet gezien als reclame. Uw bedrijf en de diensten wordt verwerkt in de vorm van een waardevol artikel.

Referenties

Bestellen

Stappenplan

Bestellen

1. Bestelling plaatsen

Onderaan kan u de bestelling van uw artikel/advert doen en de correcte bedrijfsgegevens en wensen invullen. Schrijft u liefst zelf het artikel en laat u het controleren door onze redacteurs of schrijft ons team het gastartikel over uw bedrijf.

2. Verwerking

Na de bestelling zal u een e-mail krijgen met de bevestiging van uw artikelaanvraag met de daarbij horende factuur. Verdere vragen/opmerkingen kunnen hier met onze redactie nog besproken worden.

3. Publicatie

Na de verwerking gaan we over tot het schrijven van het artikel. We plannen een geschikte publicatiedatum, sturen het artikel door ter controle en na goedkeuring zal het artikel vervolgens gelanceerd worden op onze site en sociale media.

Gastartikel
eenmalig
249
Gastartikel - Advert
Méér zichtbaarheid, hoger in Google en gepubliceerd op 1 van de meest toonaangevende 'huis & tuin' blogs van België en Nederland.
Uniek artikel over uw bedrijf
Link naar uw website
Gelezen door trouwe bezoekers
Stimuleert de vindbaarheid op Google
Verstuurd naar duizenden volgers
excl. 21% btw

Bestellen

1
2
3
4
5
6

Contactpersoon