Kerstmis komt steeds dichterbij en met het koude weer zijn we toch wel echt in de kerststemming aan het komen.  Stilaan zien we al kerstversiering op straat verschijnen of aan de huizen én bij sommige is de kerstboom ook al boven gehaald. iedereen heeft zijn eigen stijl qua boom, sommige gaan voor wit, sommige voor roze, sommige voor heel kleurrijke bomen. Alles kan en alles mag! Wij zijn alvast op zoek gegaan naar creatieve kerstornamenten ideetjes.

Koekjes

Kerstkoekjes , we kunnen ze niet weerstaan. Het is ook een van de leukste dingen tijdens de kerstperiode om te doen met de kids.  Doe er een lintje aan en het is een verrukkelijk kerstornament.

We snappen het volledige dat je af en toe een koekje wegneemt 🙂

Het recept kan je hier terugvinden.

Confection Confetti

Kerstmis is de periode van het jaar voor een overvloed aan beloningen , dus leg je tafel vol met transparante kerstballen en vul ze met kleurrijke hagelslag, cupcake toppings. Super simpel.

Pinecone Bows

Nog gemakkelijker als de vorige, maar zelfs nog mooier is volgende. Neem een dennenappel, maak er een mooie strik rond en hang hem in je kerstboom. Heel natuurlijk en super mooi.

Gingerbread Men

Peperkoek is onmisbaar tijdens de kerstperiode en zijn dan ook het typische koekje. Kaneelzoutdeeg zorgt voor een sterke, stevige peperkoekman. Kleed hem aan met een geruite sjaal (voor het geval hij het koud krijgt).

Ophangen maar!

Rustieke ornamenten

Houten plakjes versierd met seizoensboodschappen zijn perfect voor jouw rustieke interieur en zijn enorm persoonlijk.

Hoe je deze moet maken? Dat vind je hier terug.

Let It Snow

Let is snow, let it snow, let it snow….

Maak je geen zorgen , deze kerstballen smelten niet.  Gebruik een permanente stift om een mooie boodschap op te schrijven.

Veel plezier!

Bron: https://www.goodhousekeeping.com/holidays/christmas-ideas/g393/homemade-christmas-ornaments/?slide=1

Opmerking plaatsen