Jouw hond zou het beste van het beste moeten hebben en daarom wordt hij/zij ook vaak heel erg verwend. In sommige gevallen is het soms ook nodig om een hondenhuis te voorzien in de tuin. Wat niet altijd slecht is voor als je buiten zit met familie of vrienden, zodat jouw trouwe viervoeter ook buiten zijn eigen stekje heeft, uit de zon.

Wij kwamen een superleuk hondenhuis tegen dat je zelf kan maken en waarmee je jouw hond in de watten kan leggen. Want het is een hondehuis met een eigen ‘terrasje’ aan.

Je kan deze zelf decoreren en naar keuze in een leuk kleurtje zetten. Je kan zijn favoriete speelgoedjes opbergen, zijn eten en drinken zijn bij de hand én je kan zelfs binnenin nog een knus plaatsje maken met kussens en dekens.

Via hier kan je de plannen downloaden om zelf aan de slag te gaan en jouw viervoeter in de watten te leggen met een spikspslinternieuw huisje.

Het kan ook zijn dat je zelf geïnspireerd bent om helemaal van nul te beginnen en jouw eigen fantasie de vrije loop te laten. In dat geval wensen we jullie nog veel plezier!

Moest je zelf een hondhuis gemaakt hebben? Deel deze dan gerust op social media met ons met de hashtag #huisjetuintjeboompje en tag ons even zodat we mee kunnen genieten! 🙂

Bron: https://jenwoodhouse.com/doghouse-with-deck/

Opmerking plaatsen