Halloween is weer bijna zover! Tijd om weer wat te spoken én te snoepen.  Veel mensen houden Halloween feestjes of zijn toch sterk bezig met Halloween tegenwoordig. Daarom hebben we enkele heel gemakkelijke halloween recepten of ideetjes voor jullie uitgezocht.

Geesteieren

Dit is niet echt iets dat je op jouw Halloween feestje kan serveren, maar is wel geweldig als decoratie of om jouw gezin in de ochtend mee te verrassen. In dit voorbeeld zie je gewone bruine eieren, maar bij ons kan je perfect witte eieren kopen waardoor je echt kleine geestjes krijgt.

Pompoenen taartjes

Het recept is vrij gemakkelijk te maken en is super leuk! De kinderen zullen dit ook geweldig vinden.  Deze passen perfect op jouw Halloween feestje en zijn nog lekker ook!

Boo-nanas!

Ben je de typische snoep, cake en pompoen smaken ook al beu met Halloween? Dan is deze zo leuk en zo gemakkelijk en een origineel idee! Teken gewoon wat gezichtjes op jouw bananen en klaar!

En natuurlijk zijn bananen, glutenvrij, notenvrij, soyavrij enzoverder, waardoor het een perfecte Halloween snack wordt.

Mini cupcake spinnen

Deze is nog leuk om de kinderen mee te laten bakken. Cupcakes maken vinden ze allemaal wel leuk. Hier heb je enkel grote pretzels, cupcake deeg (of je maakt het volledig zelf), m&m’s en wat topping of chocolade.

Het volledige recept kan je hier terugvinden.

 

Griezel hotdog

Ook een geweldig en simpel idee is de hotdog met de afgehakte vingers. Helemaal niet veel werk en totally geslaagd voor jouw Halloween feestje!

 

Smullen & griezelen maar!

Bron: https://designintuition.co/food-design-5-easy-halloween-food-ideas/

Opmerking plaatsen