Houten ladders zijn ondertussen al een tijdje volledig in en ze worden dus ook heel vaak als decoratiestuk gebruikt in onze interieurs. En om eerlijk te zijn is het echt iets dat niet in jouw interieur mag ontbreken, want ze zijn echt leuk en kunnen op verschillende plaatsen en of voor verschillende dingen gebruikt worden. 

Fotoladder

Heel leuk is om een houten ladder te gebruiken om foto’s aan te hangen. Dit kan je op verschillende manieren doen. Dit kan bijvoorbeeld door koortjes te hangen van de ene naar de andere kant van een trede en daar met houten knijpers de foto’s aan te bevestigen.

In de badkamer

Ook in de badkamer zijn de houten ladders erg populair en leuk om handdoeken aan te hangen. Zo breng je ook hier door de ladder wat natuurlijke elementen in jouw badkamer. Dat in combinatie met een mooie groene plant ét voila!

Kledingrek/kapstokrek

Ook in de slaapkamer kunnen ze gebruikt worden in plaats van een kapstokrekje aan de muur of een kledingrek. Of je kan er bijvoorbeeld jouw outfit voor de volgende dag al op klaar hangen. Ook super leuk!

Plantenrek

Dit idee ben je waarschijnlijk ook al vaak tegengekomen, maar het blijft gewoon iets dat echt mooi is: maak van jouw ladder een plantenrek. Plaats er allemaal verschillende plantjes aan en zo heb je ineens een manier om al die plantjes in jouw woning te brengen.

Dit kan ook perfect buitenshuis geplaatst worden om daar planten in de kijker te zetten.

Kinderkamer/babykamer

Ook in de kinderkamer of in een babykamer kunnen ze van pas komen door er bijvoorbeeld de extra lakentjes, fleece dekentjes aan te hangen.

Naast deze voorbeelden zijn er nog andere creatieve of leuke manieren om de houten ladder in jouw woning te brengen. Zo kan je bijvoorbeeld er nog pannen aan bevestigen, gebruiken als decoratieladder,etc.

Comments are closed.