Jouw badkamer poetsen is vaak een hele klus, maar als je deze dagelijks wat onderhoudt bespaart je dit uiteindelijk wel wat werk én jouw badkamer blijft er netjes uitzien.

Zo heb je vaak producten die je dagelijks kan gebruiken zoals een dagelijkse douche reiniger. Nadat je gedoucht hebt, spray je deze over de muren en eventueel de glazen om watervlekken weg te krijgen.

Je hebt wel wat merken die deze producten verkopen, maar je kan ze ook gewoon zelf maken! Wij hebben onderstaand projectje gevonden en willen deze graag delen met jullie!

Aan de slag

Om van start te gaan , kan je gebruik maken van de sprays die je op hebt gebruikt. Start met het mengen van 1/2 tas hydrogen peroxide, 1/2 kopje ontsmettingsalcohol, 1 theelepel afwasmiddel en 1 eetlepel glansspoelmiddel.

Om dit gemakkelijk te laten gaan kan je gebruik maken van je trechter. Zo giet je alles mooi in de fles en niet ernaast.

Voeg dan stilaan 3 tassen water toe. Doe de dop terug op de spray en schud dan met de fles om de ingrediënten goed te mixen.

Et voila klaar is kees!

Om de spray te gebruiken : spray hem op de muren na de douche en je bent klaar. Je hoeft deze ook niet af te wrijven met een doek.

Bron: https://www.themakeyourownzone.com/homemade-daily-shower-cleaner-spray/

Opmerking plaatsen