Binnen enkele dagen is het zover: Valentijn. Voor velen een dag zoals anders, maar er is toch een grote groep die dit toch wel graag vieren. Het is waar, je houdt elke dag van elkaar en je hoort dit elke dag aan elkaar te laten tonen, maar een extra dag uittrekken om dit extra in de verf te zetten, kan zeker geen kwaad.

Voor deze tortelduifjes, hebben wij alvast enkele originele en creatieve ideetjes om van jouw Valentijn extra te genieten en om extra in de sfeer te komen.

DIY Bloemenhartjes

Gebruik bosjes kunstbloemen om elegante kransen te maken voor jouw muren of voordeur. Hoe je deze moet maken, vind je hier.

Hartenkaarten slinger

Neem hartenkaarten uit jouw boek kaarten en maak er een liefdevolle decoratie slinger van.

Hartjesboom

Neem wat takjes uit jouw tuin of het park en spuit deze wit, snij dan kleine hartjes uit gekleurd papier en hang deze met lint aan de takjes.

Bloemen

Wat zeker niet mag ontbreken en heel simpel is om direct in de Valentijn sfeer te komen , is een pot met rozen of tulpen.

Valentijn glitter glaasjes

Waardeer wat glazen potten op met glitter voor de schattigste kaarsen voor Valentijn. Er zijn heel wat varianten hierop te vinden.

Ben je niet graag creatief bezig, of heb je geen tijd om enkele leuke dingen in elkaar te steken? Dan kan je ook heel wat decoratie kopen, maak er in ieder geval een gezellige dag/avond van!

Bron: https://www.countryliving.com/diy-crafts/g2971/valentines-day-decorations/?slide=5

Opmerking plaatsen