De kerstperiode is voorbij en de tijd van het jaar is weer aangebroken dat iedereen naar de zomer begint uit te kijken, reizen begint te plannen, én de kinderen beginnen ook weer uit te kijken naar de zomerperiode.

Als we aan de zomer en aan de kids denken, denken we meteen ook aan buiten spelen en in de tuin ravotten. Vele kinderen willen graag buiten een stekje voor hun zelf om te spelen, je kent ze wel de typische felgekleurde speelhuisjes, waar je nog heel wat geld voor neertelt.. Na enkele zomers herken je de kleuren zelfs niet meer…

Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een huisje voor de kinderen, maar véél leuker dan de huisjes hierboven omschreven en wij kwamen volgend huisje tegen.

Dit is volledig gemaakt van hout en is écht geweldig! Het leuke aan dit huisje is dat je hier ook mee kan doen wat je zelf wil. Je kan de kinderen laten helpen schilderen en nog zoveel meer.

De volledige tutorial en printbare pdf plannen, kan je terugvinden via onderstaande link.

Wij waren hier alvast direct verliefd op. Dus heb je een handige harry in huis of in de familie, dan raden we aan om alvast aan de slag te gaan.

Bron: https://jenwoodhouse.com/kids-indoor-playhouse/

Opmerking plaatsen