Nu het buiten lekker warm is en we ondertussen al enkele weken uit onze Corona roes ontwaakt zijn, ontvangen we meer en meer terug familie en/of vrienden in onze tuin en dit vaak voor een lekkere en gezellige barbecue. En dan is er niets leuker dan wanneer het donker wordt nog lekker na te praten met een gezellig lichtje of vuur.

Warme sfeer creëren

Vaak willen we toch een aangename en gezellige sfeer creëren, zeker nu velen van ons toch heel wat mensen hebben moeten missen. En die warmte en gezelligheid kan je uiteraard op verschillende manieren creëren.

Vaak steken we al snel wat kaarsjes aan of laten we hier en daar een klein sfeerlampje branden. Maar je kan het ook lekker gezellig aan jouw tafel maken met vuurschalen of korven, maar dit kan bijvoorbeeld ook met een gaslantaarn.

Gaslantaarn

De naam zegt het eigenlijk zelf : dit is een lantaarn dat je door gebruik van gas kan laten branden en is dus super simpel om te gebruiken en je kan het overal meer naartoe nemen!

Dankzij een gascartouche creëer je een gezellige vlam aan of op jouw tafel, waardoor je meteen de gezelligheid krijgt die je wil. Zo’n cartouche brandt ongeveer een 6-tal uur en kan je zelfs in de Action aanschaffen.

Stijl

Het voordeel van een gaslantaarn is dat je deze in verschillende formaten en stijlen hebt, waardoor je deze ook perfect kan laten passen bij jouw tuinmeubelen. Zo heb je deze in glas en hout, maar ook in metaal.

Om het echt helemaal gezellig te maken aan tafel, kan je ook enkele fleece dekens en/of kussens voorzien, zodat je echt een lekker knus moment kan beleven!

Andere elementen zoals ontwerp van jouw terras, kleuren, stijl van jouw tuinmeubelen zijn ook allemaal nog heel belangrijk. Bekijk zeker ook even onze andere post hoe je verder nog een sfeervol terras kan creëren.

Opmerking plaatsen