Voor velen onder ons is het barbecue seizoen opnieuw gestart. Gezellig buiten vertoeven met vrienden en familie met een hapje en een drankje en de barbecue als centraal aanspreekpunt.

Toch zijn we vaak op zoek naar manieren om de barbecue een meer wereldse uitstraling te geven. Want geef toe, onze manier van leven verandert nu eenmaal en gezond en gevarieerd koken hoort daar ook bij. Uiteraard wil je die trend ook verderzetten in de zomer wanneer we vaak buiten vertoeven. Ook daar willen we gevarieerde gerechten bereiden en dat is niet altijd mogelijk op een gewone barbecue.

Daarnaast gaat een barbecue bij intensief gebruik minder lang mee en moet je hem vaak ook stockeren in de winterperiode.

Tole zocht en vond een oplossing voor de vraag; Het Tuinvuur.

Het tuinvuur is zoveel meer dan een barbecue; het is een blikvanger in de tuin. Door zijn robuuste uitstraling en apart design valt hij onmiddellijk op en zijn aanbod aan mogelijkheden doet je de gewone barbecue heel snel vergeten.

Het Tole tuinvuur is samengesteld uit staal dat gebruikt wordt in de scheepsbouw, het zogenaamde Corten-staal. Deze staalsoort is dan ook duurzaam, supersterk en weersbestendig, waardoor het tuinvuur het ganse jaar door in de tuin kan blijven en zelfs mooier wordt met de jaren en elk seizoen een nieuwe uitstraling en kleurschakering krijgt, van oker, koper, tot bruin.

Maar uiteraard is het niet de uitstraling maar vooral de bekwaamheid die kopers aanspreekt. En kundig is het tuinvuur zeker en vast.

Niet enkel kan je allerlei verschillende gerechten bereiden, van aperitief tot dessert, je kan ook nog eens genieten rond het vuur tot laat in de avond of nacht.

Het Tole tuinvuur is de centrale schakel, waarrond elk feestje zal plaatsvinden.

  • Zo kan je niet enkel barbecueën, de accessoires bij het tuinvuur stellen je ook in staat om te grillen, racletten, wokken en het toestel beschikt zelfs over een teppanyaki, voor uren kookplezier.
  • De grillplaat in inox is superhandig en makkelijk in onderhoud en bakt je vlees lekker mals.
  • Hou je meer van het smaakvol en snel koken met behoud van alle vitamines? Dan is de teppanyaki een aanrader. Hiermee kan je de mediterrane keuken ten volle beleven en genieten van een explosie aan smaken.
  • Gaat je voorkeur uit naar de Oosterse keuken? Dan heb je met de wok een manier om vlees, vis en groenten een Aziatische toets te geven.
  • En wat met de lange winteravonden? Een winterbarbecue wordt nu nog specialer met de raclette functie, waar je je gasten kunt verrassen met heerlijke kaasgerechten.
  • Al deze verrassende functies in één toestel? Het is een absolute aanrader als je van de barbecue ervaring een echt culinair festijn wilt maken.

Van lente tot winter, het hele jaar door tover je de heerlijkste gerechten op tafel.

Het Tole tuinvuur werkt op houtskool maar als je het toestel niet gebruikt om te koken, kan je het ook gebruiken als gezellig haardvuur om te cocoonen en jezelf te verliezen in de vlammen van echte houtblokken.

Onder het kookgedeelte, bevindt zich dan ook een houtopslagplaats, hetgeen het geheel een authentieke uitstraling geeft.

Wil je veel meer weten over gebruik, onderhoud en veiligheidsvoorschriften?

Neem dan snel een kijkje:

http://www.tole.be/nl/

Comments are closed.