Wie dacht dat  kleine terrasjes niet gezellig kan zijn, heeft het mis. Zelfs de kleinste buitenruimte kan een knus en natuurlijk hoekje worden, waar je met plezier buiten vertoeft.

Start met een basisstuk, meestal een zitgedeelte. Dit kan een tafeltje met stoeltjes zijn, of een vintage bankje, of gewoon enkele comfortabele kussens.

Van daaruit werk je verder. Je wil eerst de ruimte bepalen. Het is wel de bedoeling, dat jij zelf nog op het terrasje past, dus zet het terras niet overvol. Trop is teveel..

Wees niet bang om planten te gebruiken. Het best ga je voor kleinere potjes, verzameld in groep. Op die manier, lijkt het alsof je weinig ruimte inneemt, maar tegelijkertijd kan je je groene vingers wel aan het werk zetten en je het gevoel geven, dat je een grote tuin hebt.

Ga voor leuke details en in het oog springende items. Bedenk dat je slechts een kleine ruimte bezit, je krijgt maar één kans om origineel te zijn, dus wees creatief.Werk af met een leuk lichtpunt, zoals bv. een marokkaanse lantaarn en de sfeer is gezet.

Er bestaan veel mogelijkheden op de markt, om een klein terras op te smukken, die zowel decoratief als plaats besparend zijn.

Alles wat je nu nog nodig hebt, is een leuke ontbijt partner en de zomer kan niet meer stuk!

Laat je inspireren door ons fotoalbum. Veel plezier!!

Comments are closed.