Een tuin met wat kleur in breng wat leven en is ook aangenaam om in te vertoeven. Als je natuurlijk van wat kleur houdt. 🙂 Zeker in combinatie met het groene van het gras en de planten, is dit zeer mooi.

Wij geven je alvast enkele kleurrijke tuindecoratie ideetjes om jouw tuin ook wat op te fleuren!

Zonnige parasols

Voorzie de nodige bescherming tegen de zon in stijl met zonnige en kleurrijke parasols. Of als je hier geen fan van bent, kan je ook voor een neutrale parasol gaan en jouw tafeldecoratie de eyecatcher maken.

Dineer in stijl

Je kan er ook voor zorgen dat wanneer je buiten eten of apero doet dat je jouw tafel een extra effect geeft door bijvoorbeeld kleurrijke onderleggers neer te leggen of je kan ook gaan voor glazen in een fris kleurtje.

Kussens/dekens

Kussens en dekentjes vinden we vandaag de dag vaak terug op het terras. Ook hier kan je voor leuke frisse patronen of kleuren gaan om jouw tuin wat extra kleur te geven.

Verkrijgbaar via Madeithome

Bloempotten met kleur

Maar ook met bloempotten kan je al heel vaak heel wat extra kleur brengen door hier niet voor natuurlijke kleuren te gaan maar voor kleurrijke bloempotten of een combinatie van beide.

Kleurrijke buitenmat

Ook tapijten voor buiten zijn vandaag vaak terug te vinden. Als je hier voor opteert kan je ook meteen frisse touch geven aan jouw terras.

Bloemen

Bloemetjes mogen zeker ook niet in onze tuin en of terras ontbreken en ook hiermee kan je verschillende kleurtinten gebruiken om kleur in jouw tuin te brengen. Dit zorgt ook voor een natuurlijke en levendige touch.

Lampions

Om wat extra sfeer te brengen , kan je ook kleurrijke lampions op jouw terras of in jouw tuin verwerken. Heb je bijvoorbeeld een boom, hang er dan enkele kleurrijke lampionnen in.

Verkrijgbaar via Madeithome

Dit zijn maar enkele manieren , maar je kan heel wat materiaal gebruiken of dingen doen om jouw tuin er fris te laten uitzien, afhankelijk van wat je zelf leuk vindt.

Wat je ook doet of welke combinaties je ook maakt, zorg er wel voor dat het geen chaos van kleuren wordt, want dan is de sfeer er ook direct af.

Opmerking plaatsen