In ons thema unieke vakantieverblijven, vergeten we de natuurliefhebbers niet. Ben jij iemand die ecologie en duurzaamheid een warm hart toedraagt en graag met eerlijke producten werkt en leeft? Dan is het volgende vakantieverblijf of beter gezegd boomhut verblijf een unieke locatie voor jou.

In Slovenië, nabij het beroemde meer Bled, rijst hoog tussen de bomen, een vakantiepark op. Het is een prachtige locatie om temidden van het groen, in alle eenvoud vakantie te vieren en te genieten van alles wat de natuur biedt. Het thema hier is romantiek, avontuur en exclusiviteit.

Dat kan perfect in de gezellige, eenvoudig ingerichte boomhutten op zelf aangedreven elektriciteit, die heerlijk cocoonen tussen het groen.

Je kan er lekkere gerechten bereiden in je eigen keukentje en genieten in je woonruimte met alle voorzieningen, of gezellige gaan tafelen in het speciaal ingerichte restaurant met natuurlijk gras en een stroompje.

’s Morgens ontwaak je met het gefluit van de vogels en waan je je in je persoonlijke paradijsje. En zit een actieve vakantie er niet in? Dan kan je gewoon heerlijk chillen op je privéterras in je hangmat en wachten tot de zon ondergaat en de lantaarns een magisch licht verspreiden.

Het park leeft van eigen voorzieningen en heeft zijn persoonlijke waterbron, met heerlijk zuiver water, een warmtepomp, oplaadstations voor de wagen, een eigen serre met zelfgekweekte groenten, fruit en kruiden en een organische shop. Alles dus om een milieuvriendelijke vakantie door te brengen in alle comfort.

Een vakantie die zich leent voor zowel de rustzoekers die een bezoek aan de Spa met Finse sauna wel zullen zien zitten, als voor de sportievelingen die er kunnen raften, klimmen, golfen , vissen, zwemmen, duiken, paardrijden, fietsen enzovoort. De natuurlijke omgeving leent zich ook perfect voor het ontdekken van een aantal mysterieuze grotten en kastelen.

Een vakantieverblijf dat zeker de moeite waard is om te ontdekken met de hele familie; zelfs de allerkleinsten zijn welkom en hebben hun eigen voorzieningen in het park.

Meer weten?

https://www.oneoffplaces.co.uk/Garden-Village-Treehouses

Opmerking plaatsen