Deze woning aan de Australische kust heeft onze aandacht getrokken toen we op zoek waren naar mooie architecturale plaatjes. Deze woning is ontworpen door Lane & Grove, een Australische architect. Deze ‘Bronte home’ kan je terugvinden aan de Australische kust. Wat een geweldig uitzicht!

Aan de kustlijn

Deze woning is idyllisch gelegen boven een van de beroemdste kusten van Australië. Met uitzicht op de altijd veranderende Stille Oceaan, het rustgevende geluid van brekende golven voor de deur en die bekende Australische zeebries die door de ramen komt, klinkt het bijna te mooi om waar te zijn. Maar terwijl de omgeving ongeëvenaard was, ontbrak het huis zelf aan dezelfde maatstaf. Na vier eerdere renovaties had deze eenvoudige woning een complete revisie nodig.

Herinrichting

Uit met het oude en met het nieuwe was de kracht van dit project. De klanten maakten duidelijk dat ze geen fragmenten van het bestaande huis wilden hebben; in plaats daarvan wilden ze een verfijnde esthetiek die praktisch was voor hun leeftijd, flexibel voor hun levensstijl en een elegante achtergrond vormden voor entertainment. Door Lane en Grove werd een holistische benadering gekozen bij het opnieuw ontwerpen van de ruimtes, om ervoor te zorgen dat alle ruimtes in het interieur “dezelfde taal spraken” en de zichtlijnen verbeterden om de ruimtes meer verbonden te maken.

Comfortabel & prachtig

Dit resulterende in een huis dat de ideale balans tussen comfortabel en mooi heeft gevonden , met een echt gevoel voor de buitenomgeving waarin het zich bevindt terwijl het elementen introduceert die stevig spreken met het hier en nu. De zachte en tactiele meubels, natuurlijke materialen en overweldigende uitzichten op de oceaan zorgen ervoor dat dit huis geen nieuwe facelift nodig heeft – wat Lane & Grove hier heeft gecreëerd, zal het zeker nog jaren blijven.

Fantastisch, toch?

De volledige foto’s kan je bekijken via onderstaande link.

Bron: https://estliving.com/bronte-home-lane-grove/

Opmerking plaatsen