Er zijn heel wat zaken die van een huis een thuis maken en die net dat persoonlijke karakter geven aan je woning. Zo zijn er bepaalde kleuren die men gebruikt of materialen die specifiek zijn om een individuele stijl te geven aan een woning. Eén van die materialen vindt je terug in de keuze van de vloeren die in en om de woning liggen.

Zo kan je kiezen voor moderne strakke vloeren en tegels in een open kader, of je gaat voor een meer authentieke look, met kasseien of natuursteen.

Onze aanbieder Steven Claerbout, is gepassioneerd door authenticiteit.

Wanneer hij jaren geleden als vloerder werkte, werd hij geraakt door de krachtige materie. Hij leerde er de stiel en de liefde voor het vak en dat zorgde ervoor dat hij een tiental jaren geleden een nieuwe uitdaging begon als zelfstandig vloerder.

Vandaag werkt Steven met heel veel passie in zijn geliefkoosd vak. Zijn motto is: “geen half werk” en hij werkt zijn creaties dan ook tot in de puntjes af, volgens eigen zeggen, stipt en proper. Kortom, Steven levert Kwaliteit met de grote K.

Klanten kunnen bij Steven dan ook terecht voor allerlei toepassingen, van vloeren, terrassen, opritten, wandtegels en faiences, tot trappen voor binnen en buiten.

Zijn favoriete materiaal is natuursteen, omdat het volgens Steven nog een ruwe kracht bevat die nauw samenhangt met de manier waarop het materiaal zich in de natuur bevindt en net dat ruwe randje geeft een vloer zijn karakteristieke uiterlijk. Daarnaast is natuursteen een levend materiaal, dat met de jaren mooier wordt en zo een tijdloos product is en blijft.

Niet enkel vloeren, maar ook trappen installeren in natuursteen, is een werkje waarvoor je bij Steven aan het juiste adres bent. Zowel binnen als buiten, blijft een trap in natuursteen een echte blikvanger voor elke woning.

Last but not least, kan je naast de gewone vloerwerken, ook bij Steven Claerbout terecht voor kasseiwerken. Deze manier van vloeren blijft puur vakmanschap en geeft aan je buitenruimte een authentiek, landelijk karakter en is zeker een meerwaarde in de uitstraling van je woning.

Hou jij net als Steven ook van de pure uitstraling van natuurlijke materialen? Neem dan snel contact op:

https://www.huisjetuintjeboompje.be/nl/aanbieders/claerbout-steven

 

1 Comment

  1. Hallo, bedankt voor zo een mooi blog! I wou je vragen wat je denkt over robotstofzuigers, ik zie op sites zoals https://www.bestetipsonline.com/ hoe goed deze zijn en de voordelen, maar denk je dat je robotstofzuigers zou aanraden voor tegels in je huishouden of niet? Bedankt! Sandra

Opmerking plaatsen