‘Classic Blue’ is officieel uitgeroepen tot de trendkleur voor 2020 volgens Pantone en wil hiermee verwijzen naar de elegantie, diepe resonantie en de tijdloosheid. Classic blue is een stabiele basis voor huisdecoratie die gemakkelijk toegepast kan worden op heel wat materialen, texturen en afwerkingen.

Pantone

Sinds 2000 voorspelt Pantone elk jaar op het einde van het jaar de trendkleur voor het nieuwe jaar. Deze wordt elk jaar opnieuw nauwlettend in de gaten gehouden.

INSTAGRAM

Inspiratie

Om die reden zijn wij alvast op zoek gegaan naar leuke ideetjes om jouw woning wat mee in deze nieuwe trend te laten gaan met classic blue decoratie.

Accentmuur

Een goede manier is om een accentmuur te maken met deze kleur. Dit geeft een hele ‘rijkelijke’ look aan jouw interieur.

Kussens

Ook kussens in classic blue zorgen voor een goed accent van deze kleur in jouw woning. Je kan dit zowel in de woonkamer als in de slaapkamer toepassen. In de slaapkamer kan je ook nog gaan voor een plaid in classic blue. Zeker met witte lakens is dit heel mooi!

Combinatie met goud

Deze kleur is ook enorm mooi om te combineren met goud en geeft echt een hele warm sfeer in jouw woning.

Borden

Bij Maison Du Monde kan je ook deze prachtige borden vinden in aardewerk. Ook zeer mooi als tafeldecoratie.

https://www.maisonsdumonde.com/BE/nl/p/diep-bord-van-blauw-aardewerk-tokyo-174184.htm?page=3

Neem zeker ook een kijkje op Pinterest om meer inspiratie op te doen om deze kleur in jouw woning toe te passen. Wij zijn alvast akkoord met deze kleur. Wat vinden jullie?

Opmerking plaatsen