DDe meeste onder ons zullen bij het woord ‘beton’ direct denken aan het koude, koele stuk waar ze niets mee te maken willen hebben. Het wordt gezien als een mannelijk en stoer iets. Toch zijn er heel wat zachte kantjes aan dit robuuste materiaal. Zeker in een landelijk interieur komt dit materiaal mooi tot uiting.

Hieronder enkele leuke topcombinaties!

  1. Combinatie met pasteltinten. Het grijze van het beton past perfect bij ‘vergrijsde’ pastelkleuren zoals oudroze, grijsblauw of kalkachtige kleuren. Pasteltinten zorgen er voor dat de koelheid afneemt en zorgt voor een warme sfeer.
  2. Ook met hout krijg je een mooi contrast. Hiervoor kan je ook met decoratie artikels werken die deze 2 combineren bijvoorbeeld. Niet enkel standaard hout, maar gebruik takken ook in combinatie met dit ruw materiaal. Je kan het ook groots aanpakken door bijvoorbeeld een soort van betonnen vloer te leggen, gecombineerd met landelijke , houten meubels. Top!
  3. Het meest gekende zijn natuurlijk de combinatie met bloemen. Een betonnen vaas met bloemen in maakt het materiaal vrouwelijker. (Bron: decoreren,landelijke stijl)

Probeer het eens uit ! Je zal versteld zijn wat je kan doen met jouw woning !

Comments are closed.