De tijd van het jaar is weer aangebroken: De huwelijksfeesten zijn weer in het land. En dat vinden wij geweldig! Want zeg nu zelf? Wie houdt er nu niet van een huwelijksfeest?

Vandaag draait alles rond creativiteit en de unieke beleving, de extra touch! en liefst nog budgetvriendelijk, want een huwelijk daar ben je toch wel heel wat centen voor kwijt.

Sta jij binnenkort op punt om in het huwelijksbootje te stappen of ben je al bezig met plannen voor jouw huwelijk volgend jaar? Dan kan je hieronder alvast enkele schitterende creatieve huwelijksdecoratie ideeën terugvinden.

Bloemenring

Deze is heel gemakkelijk om te maken en is prachtig ! Dit kost minder als 10 euro om te maken. Geweldig toch?? Het enige wat je nodig hebt is een rond tomatenrek om de ringen van te halen, Koperkleurige verfspray, Koperdraad en wat kunstbloemen naar eigen smaak.

Welkomstbord

Ze zijn tegenwoordig erg populair, zeker op rustiekere huwelijken en strandhuwelijkheden: het welkomstbord

Als je deze zelf maakt, kan je deze volledig naar eigen wens personaliseren. Echt een must voor op jouw huwelijk

Bloemstukken tafeldecoratie

Ook de verschillende bloemstukjes voor jouw tafeldecoratie kan je heel gemakkelijk zelf maken met tinnen blikjes of glazen potjes. Deze zijn ook heel budgetvriendelijk en zien er écht heel cute uit.

Sfeervolle verlichting

Deze verlichting is zo romantisch en kan je ook zelf maken met een ballon en een bolletje touw.

Je blaast een ballon op , dompelt het touw in lijm (zorg dat er geen knopen inzitten) en wikkelt het rond de ballon. Laat het een paar dagen drogen en prik dan de ballon kapot. Haal eventuele ballonresten eruit en wikkel dan jouw verlichting erdoor heen.

Planning

Ook heel leuk en gemakkelijk om te maken is een planning van jullie dag opstellen op een houten pallet. Zo weet iedereen wat te verwachten en het is een leuk accent op jullie feest.

Maak jouw eigen limonadebar

Een echte trend nu is jouw eigen limonadebar maken met verse limonade. Je kan hier heel uitgebreid mee gaan of je kan dit ook beperkt tot 2 limonades houden.
Vaak wordt dit ook al vervangen door een bier stand. Ook wel leuk voor de mannelijke gasten!

Er zijn héél wat originele ideeën om jouw huwelijksfeest een magische sfeer te geven. Dit waren er enkelen van. Voor diegene die bijna in het huwelijksbootje stappen: Alvast proficiat! 🙂

Opmerking plaatsen