De lente is ondertussen al enkele weken in het land en we hebben al heel wat kunnen genieten van de aangename zonnestralen. Heerlijk toch?

Nu we met dit warme weer al heel wat buiten hebben kunnen vertoeven, is onze decoratie binnenshuis misschien nog niet helemaal aan de orde gekomen. Daarom hebben wij wat decoratie Ideeën voor de lente verzameld.

Vaas met kleurrijke takken

Vul een vaas met kleurrijke bloementakken. Dit is enorm simpel, maar brengt zoveel kleur in huis.

Hangende voorraadpotten met bloemen

Ook altijd heel leuk zijn de vooraadpotten. Ook in de lente kunnen we deze omhoog hangen met enkele leuke kleurrijke bloemetjes in. Ook hier heb je niet veel werk aan. Zorg voor een stuk hout, een voorraadpot en jouw favoriete bloemen.

Tulpenkrans

Kransen kan je een heel jaar door in jouw woning hangen, dus ook in de lente kan je een mooie krans maken met kleurrijke tulpen in verwerkt.

Paraplu krans

Ook heel leuk is een grote paraplu omhoog hangen en vullen met tulpen. Dit geeft ook weer een heel unieke en speciale touch aan jouw interieur.

Gras centerpiece

Breng ook wat groen in huis door een centerpiece te maken met gras. Steek dit in een houten schaal die je leuk vindt of als je echt creatief wil zijn kan je ook zelf iets ineen steken. Dit blijft ook altijd erg populair en past bij elk interieur.

Alvast heel veel plezier gewenst!

Bron: https://homebnc.com/best-spring-decor-ideas/

Opmerking plaatsen