De laatste jaren zijn citaten of quotes enorm in en kan je ze overal terugvinden. Op tassen, t-shirts, gsmcovers, ze zijn gewoonweg overal. Op social media zie je ze ook vaak passeren: motiverende quotes over leven, liefde, fitness enzovoort. Het is dé manier om jezelf gemotiveerd te houden door de dag heen. Er zijn ook heel wat dingen in huis die je kan doen zoals een motivatie schilderij in huis. Heb jij er al een?

Thema’s

Je kan heel wat verschillende soorten motivatie schilderijen terugvinden. Zo heb je er bijvoorbeeld die wat spiritueler gericht zijn met boeddha, maar je hebt er ook voor de kids al heel wat leuke exemplaren tussen zitten.

Buddha

Buddha is tegenwoordig ook enorm populair en is heel inspirerend. Met een buddha in huis wordt je volledig zen. Ben jij iemand die graag mediteert en een kleine meditatie ruimte in huis heeft? Dan is een buddha schilderij zeker een pluspunt.

Dromen en succes

Ben jij meer een dromer ? Ben je ondernemer of bezig met je eigen zaak? Dan is het ook altijd leuk om jouw woning hier mee te pimpen, zodat je regelmatig hiermee wordt geconfronteerd.

Kids

Zoals aangehaald zijn er ook leuke schilderijen/canvassen om jouw kinderen hun kamer een beetje op te waarderen. Dit is ook altijd leuk voor een babykamer of als cadeautje.

Er zijn nog heel wat meer van deze motivatie schilderijen terug te vinden op de website van Motivatie schilderij  

Uiteraard zijn er nog heel wat andere exemplaren op het internet terug te vinden. Zoek wat het beste bij jou past en motiveer jezelf elke dag een kleine beetje. 🙂

Opmerking plaatsen