Je zal het al wel gemerkt hebben, maar ondertussen vullen de winkels stilaan ook weer met Halloween decoraties. Daarom wordt het ook weer stilaan tijd om deze Halloween sfeer in en rondom onze woningen te brengen.

Wij hebben enkele leuke ideetjes gevonden om jouw deur in een Halloween jasje te steken.

Halloween snoep deurhanger

Deze is erg handig en leuk! Dit pompoen stuk zorgt voor een feestelijke touch aan jouw deur terwijl gasten kunnen genieten van een snoepje.

Zo zie je maar dat Halloween niet altijd donker en eng moet zijn.

De volledige tutorial om dit te maken kan je hier terugvinden.

Trick or treat slinger

Deze slinger is leuk en nog wat kleurrijk en een leuk accent aan jouw deur. Wil je hiermee aan de slag gaan? Volg dan volgende link 

Daarnaast is deze slinger enorm budgetvriendelijk en zal dit bijna niets kosten, aangezien je de prints kan downloaden via bovenstaande link.

Vleermuizen

Versier jouw deur met grote dikke vleermuizen. Deze kan je zowel kopen als zelf maken.

Jack ‘O Lantaarn

Zoeke je lastminute nog een leuke Halloween decoratie? Dan kan je snel wat stukjes inpakpapier knippen, plakken en aan jouw deur bevestigen om deze Jack’O lantaarn te bekomen.

Uiteraard vind je nog heel wat creatieve projecten terug op het internet. Ben je niet het creatieve type? Dan kan een set pompoenen aan jouw voordeur al heel wat doen!

Doodshoofden

Deze kan je meestal ook wel vrij goedkoop vinden en hiermee kan je een eng maar toch nog een elegante touch aan jouw voordeur geven.

Griezelen maar!

Bron: https://www.countryliving.com/diy-crafts/g22350299/halloween-door-decorations/

Opmerking plaatsen