De keuken is het kloppend hart van je huis. Welke stijl je hier hanteert, hangt veel af van persoonlijke smaak, maar vooral ook van de interieurstijl van de rest van de woning.

Landelijke stijl

De landelijke stijl is een stijl die steeds vaker terugkomt, omdat het gezelligheid en warmte uitstraalt. Niet alleen in de woonkamer, maar doorheen heel het huis kan deze stijl makkelijk doorgetrokken worden en dus ook in de keuken.

Landelijke keuken

Je hoeft zelfs geen landelijke keuken te hebben, om er landelijke toetsen in te brengen. Zelfs een moderne keuken oogt nog leuker, met een aantal landelijke of vintage accessoires.

Vintage touch

In de tal van vintage winkeltjes, of op brocante markten, is het heerlijk rond snuisteren, op zoek naar oude hebbedingetjes die een nieuw leven krijgen, maar zelfs interieurzaken spelen in op de rage van oeroude gezelligheid in een nieuw kleedje.

Zo kan je jouw keuken al een landelijke touch geven door gebruik te maken van houten potjes bijvoorbeeld, of bepaalde vintage snufjes. Het allerbelangrijkste is dat je jouw eigen persoonlijk gezellig keukentje kan creëren waarin je jezelf goed voelt. Aangezien je hier toch heel wat uurtjes van jouw leven in zal spenderen.

Keuze te over dus om je keuken een gloednieuw karakter aan te meten…in een oud jasje. Hieronder alvast enkele mooie voorbeelden van landelijke keuken ditjes en datjes.

Meer inspiratie kan je terugvinden in het artikel ‘Landelijke keuken inspiratie’!

Comments are closed.