Geef toe: als vrouw krijgen we maar niet genoeg van make-up , lichaamsverzorgingsproducten, make-up borstels, etc. Maar waar blijf je hier dan mee? Je kasten zitten waarschijnlijk al vol met ander badkamer materiaal, douchegels, shampoo’s en andere producten.

Hieronder kan je enkele leuke manieren terugvinden om jouw make-up op te bergen, zodat het niet een grote chaos wordt. 🙂

Mason Jars

Ze zijn enorm populair en je hebt er hier misschien nog van liggen, waarom gebruik je ze niet voor in de badkamer? Hang er enkelen aan een houten lat in jouw badkamer ét voila : meer en leuke opslagruimte voor jouw make-up.

Glazen opbergbox

Steek jouw make-up gewoon in een glazen opbergbox met een gouden touch. Deze kan je bij H&M vinden voor nog geen €10.

Stickerfun

Koop opbergers (in de stijl die het beste bij je past) en kleef hier per lade de sticker op van wat er net in zit. Super handig en leuk!

Frame

Neem een frame van een schilderij en hang deze op in jouw badkamer. Schuur deze eerst af en zet hem in whitewash. Of je kan dit ook gewoon kopen als je minder actief wil zijn. 🙂 Perfect opbergmogelijkheid voor parfums, lipsticks,etc.

Lade opbergmanden

Heb je wel wat laden in de badkamer dan kan je ook gewoon werken met opbergmandjes. Deze vind je in verschillende formaten, kleuren en zijn ook heel handig in gebruik.

Schoen organizer

Je kent ze wel de zakken om op te hangen voor sokken, ondergoed en schoenen? Waarom gebruik je deze niet voor jouw make-up ? Je kan ze gemakkelijk achter de deur ‘verstoppen’ zodat er geen chaos op de lavabo’s ontstaat.

Bron: https://www.countryliving.com/home-design/decorating-ideas/g27238878/makeup-storage-ideas/

Opmerking plaatsen