Op interieur- en decoratievlak, bestaan er tal van web- en natuurlijke shops, waar we terecht kunnen om onze woning in te richten en te decoreren.Elke week zetten we daarbij originele concepten in het zonnetje. iGlowbes is zo’n concept.

Heb je binnenkort een feestje en ben je op zoek naar een hippe decoratie of wil je je tafel extra opvallend aankleden? Dan kan je terecht bij iGlowbes.

iGlowbes is namelijk dé specialist op het gebied van sfeervolle handgemaakte Lichtslingers & Hanglampen.

Alle producten zijn handgemaakt en geven een adembenemend effect, elke keer als je het licht aan klikt. Voor de sfeervolle aankleding van een evenement, horeca, strandtent, bruiloft, barbecue, feestje of andere feestelijke gelegenheid, lenen de lichtslingers en hanglampen zich uitstekend.

Naast feestelijk gebruik, zijn de iGlowbes ook uitermate geschikt voor o.a. woonkamer, eettafel, bureau, kantoorinrichting, kinderkamer, keuken, werkkamer of slaapkamer, om een bepaald thema te versterken, of gewoon….omdat ze super cute zijn en een ruimte verwarmen met hun zachte uitstraling!

In het assortiment heb je onder andere lichtslingers in polyester-katoen bolletjes (samengestelde geschenkpakketten verkrijgbaar met 20, 35 en 50 lampjes, in meer dan 60 hippe, trendy en frisse kleurvarianten en Specials die geleverd worden in een mooie cadeauverpakking.)  Daarnaast kan je ook je eigen creatieve lichtslinger samenstellen in je persoonlijke voorkeuren wat kleur betreft.

De decoratieve iGlowbes lampjes geven steeds een bijzonder lichteffect aan je interieur en je kan ze zowel hangend als liggend decoreren. Denk bijvoorbeeld aan het aankleden van een mooie eettafel, kantoor, vaas, schaal, op de schouw, leuning bank, kinderkamer of langs een mooie trap. Je kan ze zelfs gebruiken in de kerstboom als super originele kerstballen/lichtslinger.

Naast de slingers in bolvorm, bestaat er nog een assortiment hartjes, waarmee je jouw meest bijzondere moment, nog specialer kan maken.

In combinatie met de lichtslingers kan je ook kiezen voor grotere lichtbollen, als je een echte eyecatcher of originele sfeermaker zoekt voor je feest of je interieur.

De handgemaakte hanglampen zijn verkrijgbaar in 4 maten in  diverse kleuren varianten. De lampen bollen kunnen ook als staand model worden gebruikt. Leuk als vloerlamp of op een dressoir of ga voor de Special die bestaat uit een uniek lichtpunt met drie bollen.

Wil je zelf creatief aan de slag met de lichtslingers? Dan vindt je hier nog twee creaties voor de kerstdagen, die je helemaal zelf kan maken!

  • Rode kerstkrans met iGlowbes lichtslinger
  1. Zet de strokrans tegen de metalen rand op voet en maak het mos met wikkeldraad rond de krans en ring vast.
  2. Bevestig de lichtslinger met krammen op de krans en zorg ervoor dat de bollen mooi op hun plaats blijven zitten door ze met het lijmpistool vast te kleven.
  1. Kleef vervolgens de kerstballen van groot naar klein naast de lichtbollen.
  2. Zet de gewaxte appels op stok prik ze in de krans en werk de gaatjes tenslotte weg door er rendiermos tussen te klemmen.

 Benodigdheden:

Metalen ring op voet – Strokrans – iGlowbes Lichtslinger – Lijmpistool – Krammen – Wikkeldraad

Kerstballen in verschillende maten – Gewaxte appels op stok – Plat mos – Rood rendiermos

  • Sfeervolle gekleurde Kersttoren met iGlowbes lichtslinger
  1. Maak een gat in het midden van de schorscirkels. Schuif de grootste over de pin en kleef de bollen van de lichtslinger op de rand vast
  2. Leg een iets kleinere schorscirkel op de bollen en trek het lichtsnoer door het gaatje
  3. Vul elke verdieping met andere materialen en gebruik naar boven toe de kleinere vormen.

Benodigdheden:

Metalen pin op voet – Lijmpistool – Cirkelvormig schors in verschillende maten – iGlowbes Lichtslinger

Mix van kleurrijke kerstballen in verschillende maten – Dennenappels – Eucalyptusvruchten – Plat mos – Tillandsiu

Je kan de lichtbollen bestellen via de website, of je gaat naar een lokaal verkooppunt. Kijk voor meer info en verkoopadressen op  :

http://www.iglowbes.com/nl/

Comments are closed.