Al gehoord van Dewplanter, de zelf watergevende plantenbak? Deze uitvinding vinden we super , zeker voor de personen die nogal slecht zijn met het geven van water aan hun groene vriendjes.

Het bedrijf

Dewplanter is opgericht in Californië door een team dat vindt dat natuur toevoegen aan ons leven niet zo’n karwei hoeft te zijn. Daarom hebben zij de revolutionaire watergenererende Dewplanter gemaakt om het voor iedereen gemakkelijker te maken.

Hun missie is dan ook heel eenvoudig: Ze willen meer groen in de wereld toevoegen, zowel binnen als buiten. Zij geloven er sterk in dat we de verantwoordelijkheid hebben om ook terug te geven aan de aarde en om te helpen waar mogelijk.

Met de aankoop van elke Dewplanter help je ons ergens op de planeet een boom te planten die het nodig heeft, van Californische bossen die zijn beschadigd door bosbranden tot Tanzaniaanse bergen die zijn gedestabiliseerd door ontbossing. Niet alleen helpen deze bomen klimaatverandering te bestrijden, maar ze bieden ook duurzame schone lucht, habitats voor biodiversiteit en zelfs banen voor lokale planters

Dewplanter

Geen tijd om water te geven?

Geen probleem! Dewplanter zorgt voor alle hydratatiebehoeften van jouw plant door zichzelf water te geven met condensatie, zodat je zelf niets hoeft te doen. Handig toch?

Hoe aan de slag?

Ook heel gemakkelijk! Zet jouw kleine groene vriend in de Dewplanter. Zet deze aan en kies de juiste instelling en sit back and relax. De Dewplanter regelt alles zelf!

Het feit dat het design van de Dewplanter ook mooi is, is zeker een pluspunt. Daarom past het in elk interieur!

Online

Ben je zelf ook weg van dit idee? Neem dan zeker een kijkje op hun shop. De prijs bedraagt $ 49,5 dollar ofwel een goede € 45 euro. Wat eigenlijk best oké is voor dit product.

We hebben al heel veel positieve reacties gelezen en zijn zelf ook enorm van van deze uitvinding. Jij ook?

Opmerking plaatsen