Vaak zijn we op zoek naar die extra touch in onze woning. We willen sommige muren en/of ruimtes er extra laten uitspringen of ons een extra fijn gevoel laten geven. En dat kan met heel wat decoratie items en kleuren, maar dat kan ook met fotobehang.

Fotobehang

Dit zal je zeker al wel tegen zijn gekomen. Fotobehang is net zoals behang maar dan met een foto op die je in verschillende formaten kan bestellen. Vaak wordt dit gebruikt op 1 muur in een ruimte om een bepaalde sfeer te creëren.

Disney/dieren

De kinderkamer of babykamer willen we altijd zo leuk mogelijk inrichten en dit meestal in een bepaald thema waar jij of jouw kleine spruit fan van bent. Is jouw kleine meid helemaal weg van Frozen? Geef haar dan een Frozen muur om haar kamer écht in het thema te brengen. Maar je kan ook gaan voor andere Disney figuren of dieren.

Steden/ landschappen

Ben je een avontuurlijk type, of hou je van steden of landschappen? Breng dit dan ook in jouw woning! Want dit ben jij dan écht! Je kan bijvoorbeeld gaan voor een stad of landschap waar je reeds op vakantie bent geweest en waar je leuke herinneringen aan hebt.

Natuur

Vandaag willen we vaak ontsnappen aan de drukte en de stress van het dagelijkse leven. Misschien ben je na corona tot het besef gekomen dat je graag wat meer rust in jouw leven wilt brengen. En dat kan ook door natuurlijke elementen in jouw woning te brengen door bijvoorbeeld een muur de accent te geven van een strand of een bos…

Maar je kan ook gaan voor een muur met bloemen of planten als je een plant addict bent. Want ook hier zijn talloze mogelijkheden gaande van hele felle ontwerpen, naar donkere sombere ontwerpen.

Verschillende ruimtes

Voorgaande voorbeelden van fotobehang zijn door heel jouw woning mogelijk. Wil je in jouw slaapkamer een uitzicht van de zee? Of wil je misschien in de toilet de muur een natuurlijke touch geven? Alles is mogelijk!

Fotobehang Yourdecoration.be

Opmerking plaatsen