Wanneer het buiten koud is en je liever binnen blijft dan naar buiten te gaan, dan kan je het beter gezellig maken in jouw woning. Zoals decoreren om het binnen een winter wonderland van te maken, jouw handen uit de mouwen steken om zelf dingen in elkaar te steken en gezellig binnen te vertoeven en lekker te eten. En nu de feestdagen gedaan zijn , zal stilaan ook de kerstversiering weer in de kast verdwijnen voor het komende jaar.

En dan is er niets gezelliger met een mooi gedekte tafel aangepast aan het seizoen. Aangezien bloemen het altijd goed doen , kan je hieronder 5 x winter tafeldecoraties met bloemen terugvinden.

Narcissen

Narcissen zijn de ultieme winterbloem en je kunt ze het hele seizoen laten groeien en tentoonstellen als je de bollen in een glazen vaas met water plant.

Winter lantaarn

We weten allemaal dat lantaarn een ruimte net dat extra kan geven, maar ook je tafel kan een extra portie warmte krijgen door een lantaarn te vullen met bloemen. Je kan ook een kaars in de lantaarn steken en er bloemen rond verwerken.

Winters bos

Steek je mini kerstboompjes nog niet weg en steek ze in een vintage krat dat je op de tafel als centerpiece kan gebruiken. Daardoor hou je toch nog even het gevoel van de feestdagen vast.

Tarwe in een stolp

Of je het nu zo laat of in het wit of goud spuit, tarwe is een geweldig materiaal om als middelpunt te gebruiken omdat het geen zorg vereist. Plaats er een glazen stolp over omring deze vervolgens met kaarsen voor een extra special touch.

Winter tafereel met kaarsen

Om een ​​serene omgeving te creëren, kan je gewoonweg ook een mooi dienblad met een scala aan kaarsen(echt of op batterijen) plaatsen met hier een daar nog wat winters groen erbij. Je kan ook zonder een dienblad werken en met houten schijven. Je kan hier in principe alle kanten mee op.

En zo zijn er nog veel winterse tafeldecoraties die je kan maken. Wees creatief!

Opmerking plaatsen