Aangezien je heel wat tijd in de badkamer doorbrengt, er veel water aan te pas komt of vocht aanwezig is, niet genoeg verlucht is, kan het soms zijn dat je badkamer minder aangenaam riekt. Vandaag de dag draait het allemaal rond het relaxerende en willen we ook in de badkamer dat aangename gevoel hebben en een aangename geur hoort daarbij! Met volgende tips kan je jouw badkamer lekker laten ruiken.

Geurpotje

Maak een mix van wasverzachter en baking soda.

Vul een potje met deze mix. Er moet meer baking soda inzitten en maar een klein beetje van de wasverzachter.

Zet dit potje op de wastafel of een andere ruimte waar je dit kan plaatsen om zo een aangename geur in de badkamer te hebben.

There should be mostly baking soda in the jar with just a small amount of fabric softener.

Baby olie

Jouw kranen mooi blinkend krijgen , is vaak een probleem. Met jouw kranen in te wrijven met baby olie zorg je niet alleen dat ze mooi blinken, maar het geeft ook een lekkere geur in jouw badkamer.

Je kan dit rechtstreeks op de kranen doen of met een doekje inwrijven.

Etherische Olie

Soms kan het dat er een minder aangename geur uit de wastafel durft te komen. Dit kan je tegengaan door af en toe een paar druppels etherische olie in te laten druppelen. Kies een geurtje waar je van houdt en doe dit ‘s avonds voor je gaat slapen. Zo ontstaat er telkens je aan de wastafel staat een aangename geur.

Zorg wel voor een sterkere geur om ervan te kunnen genieten. 🙂

Je kan dit ook aan de binnenkant van jouw toiletrol doen. Blijft ook lekker ruiken!

Azijn

Azijn zelf riekt niet al te best maar wil je er toch een aangename geurverfrisser van maken dan kan je azijn in een potje doen met schijfjes citroen/sinaasappel. Zo zal je badkamer wel fantastisch ruiken.

Lavendel

Lavendel ruikt ook heel hard dus je kan ook wat takken lavendel in jouw badkamer plaatsen voor een lekker geurtje.

Opmerking plaatsen