Nog 28 dagen tot Kerstmis! Woehoe! Voor diegene die de boom nog niet hebben staan, zal volgende week dé week aanbreken om de kerstboom op te zetten. Heel veel gezinnen kiezen een dag uit om samen de boom te versieren en daar zijn wij ook wel echt fan van. Hieronder alvast enkele kerstboom decoratie ideeën. Hopelijk geraak je hierdoor geïnspireerd!

Decoreer met snoep

Stap af van de traditionele kerstboom ornamenten en decoreer jouw boom eens met koekjes, slingersnoep,  gumdrops en andere ouderwetse snoepjes die je zo van de boom kan snoepen.

Kerstboom ombré

Ga mee met de haartrends en ga voor een kleurrijke ombré boom. Je zou het niet denken, maar dit is echt wel mooi!

 

Een vleugje roos

Rood? Voor Kerstmis? Nee! Ga eens voor roze dit jaar!

Scandinavisch

Ga voor een Scandinavische kerst met een minimalistische kerstboom. Deze is wel écht mooi en erg gezellig voor tijdens de feestdagen. Het hoeft niet altijd een volle boom te zijn om mooi te zijn.

Farmhouse

Jute lint, grote witte kerstbollen, dennenappels dat is wat een farmhouse geïnspireerde kerstboom is. Deze is ook heel natuurlijk en ook enorm prachtig vinden wij.

Witte kerst

Zoals al eerder vermeld hoeft een boom niet altijd vol decoratie te hangen om mooi te zijn, je kan ook gewoon gaan voor een simpele besneeuwde boom met slingers in de plaats.

En zo zijn er nog hééél veel ideeën terug te vinden om jouw traditionele boom in te ruilen voor een origineel exemplaar .

Have a Merry Christmas!

Bron: https://www.housebeautiful.com/entertaining/holidays-celebrations/tips/g505/christmas-tree-decoration-ideas-pictures-1208/?slide=1

Opmerking plaatsen