De boerderij stijl is tegenwoordig dé keuken decoratietrend , dankzij zijn ‘shabby chic’ accenten gemixt met simpele en natuurlijk elementen.  Als je zelf ook volledig geïnspireerd bent door deze hoeve stijl, dan hoef je zeker geen renovatiewerken te gaan uitvoeren. Je kan dit al heel snel bekomen door heel leuke boerderij geïnspireerde opbergprojecten uit te voeren.

Op die manier zal je ook meer opbergmogelijkheden hebben in de keuken én je krijgt ook nog eens de hoeve decoratie. Hieronder alvast wat inspiratie.

Antieke borden

1 van de gemakkelijkste manieren om deze stijl in jouw keuken te verwerken, is door antieke borden op te hangen zoals ‘market fresh’ of ‘grocery’.  Uiteraard zijn er hier nog veel meer varianten in, ook afhankelijk van waar je dit wil hangen.

Zichtbare opbergrekken

Rustiek hout ziet er geweldig uit tegen witte muren en met allerlei potten en pannen op. Zichtbaar opberggen zijn klassieke elementen van een hoeve keuken.

 

 

Houten opbergbakken

Ook altijd een leuk idee en helemaal niet veel werk is door houten bakken te gaan gebruiken als opbergmiddel. Hier kan je dan allerlei spullen in kwijt zoals, handdoeken, snijplanken, jouw voornaamste kookboeken en nog veel meer.

 

Voorraadpotten

Ook de voorraadpotten mogen niet ontbreken in deze stijl. Deze kan je al heel goedkoop vinden. Vul deze met jouw meest gebruikte kruiden, olies, granen, pasta’s. En laat deze voorraadpotten ook zichtbaar zijn, om de touch nog wat meer te bekomen. Zo heb je ook altijd alles heel snel bij de hand en heb je geen extra kastruimte nodig.

Opberg ideeën voor in de keuken

Bron: http://www.woohome.com/ideas/22-farmhouse-inspired-kitchen-storage-ideas

Opmerking plaatsen