Vandaag trekken we even naar de badkamer. Want daar besteden we ook (ook ondanks het feit dat het warm is) heel veel tijd. En moet de badkamer dus ook gezellig zijn en moeten we onszelf goed voelen . Daarom moet hij ook in een stijl zijn waar we onszelf goed bij voelen of in het verlengde is van de rest van onze woning.

Vandaag willen we jullie graag wat inspiratie geven voor een rustieke badkamer. Deze straalt heel veel charme uit en is gezellig om in te vertoeven, waardoor je volledig zen kan worden.

Rustieke tools

Je kan werken met rustieke tools zoals een houten ladder voor jouw handdoeken. Je zet dit tegen de muur en voila meer hoef je niet te doen.

Natuurlijke elementen

Werk ook met natuurlijke elementen om een rustieke touch te geven aan jouw badkamer. Denk daarbij aan een krans met veren, marmeren tegels/tablet,…

Groen

Zoals we al vaak gezegd hebben, breng de buiten naar binnen en doe dit dus ook met jouw badkamer. Hang een taak van een dennenboom aan je muur, plaats in de hoek een mooie groene plant, gedroogde bloemen in een vaasje et voila!

Industriële accenten

Ook een industriële touch geven aan jouw rustieke badkamer is mogelijk. Dit kan je bijvoorbeeld doen door een industriële lamp te hangen of andere vintage accenten.

Landelijk wit

Ga voor landelijk wit op de muren. Indien mogelijk om het nog rustieker te maken, werk dan met houten plinten die je dan landelijk wit verft.

Gerecycleerde items

Hergebruik bepaalde items opnieuw in jouw badkamer om het nog rustieker te maken. Hergebruik bijvoorbeeld een oude bank en plaats daar jouw wastafel op, een oud krukje als accent, of andere geliefde artikelen.

Bron: https://www.countryliving.com/home-design/decorating-ideas/advice/g664/rustic-bathroom-design/?slide=1

Opmerking plaatsen