Bij Huisje Tuintje Boompje houden we van kwaliteit, sfeer en duurzaamheid. Het zijn die zaken die we zoeken in onze aanbieders en ook nu weer hebben we een prachtig product gevonden, dat al deze capaciteiten en meer in zich draagt.
Wie tijdens de koude winteravonden op zoek is naar warmte en gezelligheid, zal dan ook aangenaam verrast zijn door de sfeervolle verlichting van Bambooban.

De naam verraadt het al een beetje, bamboe is de basis voor dit originele product.
Zoals jullie al weten zijn we fan van bamboe. Het is één van de meest duurzame producten in de wereld en wordt op tal van vlakken ingezet in bouw- en interieurrealisaties, net omdat het zichzelf steeds weer opnieuw heruitvindt. Met andere woorden, de ontginning van bamboe brengt de natuur geen schade toe en de plant groeit zodanig snel, dat ze snel weer productief is. Vandaar haar duurzame karakter.

Naast basisproducten in bamboe, wordt ook in de interieur- en decoratiesector bamboe steeds populairder en dat heeft Christoff Everart goed begrepen.
Hij is de man achter de stijlvolle Bambooban verlichting collectie.
Na jaren van marktonderzoek tijdens zijn vele reizen, ontdekte Christoff de kracht van bamboe. Hij deed er de nodige vakkennis op in houtbewerking, met bamboe in het bijzonder en de vonk sloeg over.
Mede dankzij zijn artistieke talenten, hem doorgegeven van generatie op generatie, zijn ervaring in de schrijnwerkerij en een opleiding binnenhuisarchitectuur aan de kunstacademie, heeft Christoff zijn passie tot leven gebracht, met een prachtige collectie bamboe lampen tot gevolg.

De lampen worden met veel liefde voor het product bamboe en eigenhandig door Christoff geproduceerd, met veel oog voor detail. De lichtinval van deze verlichting is dan ook prachtig en geeft aan je interieur een magisch effect.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De collectie gaat van kleinere theelichthouders om een kleine ruimte meer uitstraling te geven, tot de hoge zuilverlichting, die een ware eyecatcher is in een woonruimte.
Elke lamp heeft haar eigen persoonlijke karakteristieken en het unieke lichtspel geeft aan elke ruimte een bijzondere sfeer, die uitstraalt doorheen de woning.

Laat je verleiden door dit staaltje van pure vakmanschap en kom de verlichting van Bambooban bewonderen op volgende evenementen:

  • 18 – 26 november Cocoon woon- en interieurbeurs.
  • Kerstmarkten 2017:
  • Gentse winterfeesten
  • winterpret Brussel
  • abdij van Maredsous

En neem snel een kijkje op de website:https://bambooban.com/

 

Opmerking plaatsen