Elke ouder wil graag dat hun kids een leuke kinderkamer hebben waar zij met volle teugen in kunnen spelen en genieten, maar ook tot rust kunnen komen en waar zij zichtzelf kunnen zijn. Met kleurrijke designs kan je jouw kinderen hun creativiteit inspireren en hen enthousiast maken om er uren te spelen met hun vriendjes, of alleen… 

Daarom is het belangrijk vooraleer je de kinderkamer inricht dat je nadenkt over wat jouw kind juist wil en waar je hem/haar echt gelukkig mee kan maken om daar op verder te bouwen. Heb je een avontuurlijk kind? Is hij/zij zot van auto’s, eenhoorns, Micky Mouse,etc. 

Wij hebben alvast 5 speelse kinderkamers uitgezocht die echt super leuk zijn!

De kookprins(es)

Een interesse en hobby die veel kinderen leuk vinden, is koken. Het zijn niet alleen meisjes, maar kleine jongens spelen ook graag kookspellen met hun speelgoed. Ga voor eenvoudige en veilige kookgereedschap voor jouw kinderen om in hun kamer te spelen, zodat ze zich comfortabel voelen.

Zo kan je bijvoorbeeld bij Lidl hele leuke houten keukentjes en houten keukenspeelgoed terugvinden met leuke kleuren !

Lego geïnspireerde kamer

LEGO is een van het oudste kinderspeelgoed en is vandaag de dag nog altijd enorm populair. Heb je dus een kind dat zot is van lego? Dan gaat hij/zij dit zeker fantastisch en cool vinden.

De verschillende kleuren van lego zorgen ervoor dat de kamer karakter krijgt en er niet saai uitziet!

Je kan heel gemakkelijk werken met wallpaper en met lego stukjes of decoratie om zo de kamer in een lego land om te toveren.

Dierenliefhebber

Is jouw kind een echte dierenliefhebber? Dan kan je best da kamer omtoveren tot een echt dierenpark.

Dieren in de slaapkamer plaatsen kan ook op basis van hun leeftijd. De decoratie kan ook variëren, zoals behang, tijdschriftspot, poppen of zelfs dierenspeelgoed.

Speelse meisjeskamer

Heb je een meisje dat graag van kleine en schattige dingen houdt en van leuke kleuren? Maak haar dan een speelse meisjeskamer. Dit kan gaan van muurdecoratie, leuke poppen, stoelen, matjes, schilderen,etc.

De autofreak

Houdt je kind van auto’s? Ga dan voor een echte autokamer met een racebed etc. Zo zal jouw kleintje ‘s nachts dromen dat hij een echte racer is!

En zo heb je nog de avonturier, de liefhebber van alles wat met water te maken heeft en nog zoveel meer. Ook hier is de boodschap weer: wees creatief! 🙂 Heb je zelf je een leuke en speelse kinderkamer gecreëerd voor jouw kleine prinses of kleine held? Deel ze dan gerust ter inspiratie!

Comments are closed.