De Passive house beurs vindt plaats op 11, 12 en 13 september 2015 in Tour & Taxis in Brussel. Dé beurs voor de milieubewuste (ver)bouwer !

*De bouw van jouw droomwoning begint op de PassiveHouse Beurs!

Een (ver)bouwproject neemt er plots wel heel concrete vorm aan: van het ontwerp, de berekening, de keuze van de materialen en technieken, tot de uitvoering toe.

*Minimale energiekost voor maximaal wooncomfort

PassiveHouse staat voor levenskwaliteit die samengaat met energiezuinig bouwen of renoveren. En comfort, dat vertaalt zich in een gezondere omgeving. Goed ventileren zorgt immers voor een goede luchtkwaliteit, goed isoleren maakt dan weer dat het overal aangenaam vertoeven is. Letterlijk meer ademruimte creëren dus. Comfort, dat is ook een comfortabel gevoel voor de toekomst. Een energiezuinige woning heeft namelijk een hogere doorverkoopwaarde. Een minimale woonkost zorgt voor maximaal rendement. Energiezuinig bouwen betekent investeren in de toekomst.

*Informeren én gidsen

Een bezoek aan PassiveHouse start in een nieuwe infozone die je voorbereidt voor je bezoek aan de beurs. Je krijgt er basisinformatie over de verschillende beursthema’s, kan ‘live’ bij onze adviseurs terecht met je vragen én krijgt een handig overzicht per themaparcours mee dat door alle standen heen leidt. Gewapend met deze informatie kan je beginnen aan jouw verkenning van de beurs. Daar kan je naast het standenaanbod ook deelnemen aan infosessies, getuigenissen van bewoners op meet & build en demonstratie ateliers.

*Een even divers als gespecialiseerd standen aanbod

PassiveHouse kiest er voor,  de standhouders niet per type in aparte zones te groeperen, net om jou ook te laten kennismaken met zaken die je nog niet kent. De themaparcours zorgen voor de publiekspassage, ze zijn een leidraad voor de bezoekers.

*Overzicht van de laatste trends en innovaties voor de professional

Professionelen kunnen tijdens de profdag deelnemen aan een programma met lezingen en workshops die hen niet alleen de laatste trends en innovaties tonen, maar ook alle details geven over de nieuwste technieken en producten. Voor hen een kans om niet alleen hun kennis te vergroten, maar ook hun netwerking te verstevigen. Onder de deelnemers tellen we namelijk zowel architecten, fabrikanten en  studiebureaus als ingenieurs, installateurs, consulenten en deskundigen.

*PassiveHouse magazine: een permanente bron van inspiratie en praktische info

De beurscatalogus wordt een magazine dat niet alleen aangenaam leest, maar ook een hoger bewaargehalte heeft. Een echte praktijkgids die naast een overzicht van de exposanten, alle praktische beursinformatie en een beursplan, ook inspirerende artikels, een weerslag van de infosessies, verhalen uit de praktijk en tips zal bevatten.

Meer weten ? Surf naar :

http://www.passivehouse.be/nl/de-beurs

 

Comments are closed.