Als we denken aan wit en strak, denken we vooral aan super modern en niet onmiddellijk aan gezellig en warm.Toch kan je door kleine details, een warme uitstraling in de woonkamer brengen en desondanks een frisse en moderne ruimte behouden.

Wit hoeft niet klinisch te zijn, want samen met donzige, super zachte tapijten creëer je direct warmte en sfeer. Meubelen in natuurtinten voegen daar nog een extra dimensie aan toe. Denk maar aan een loungezetel in zachte stoffen en malse kussens waar je uren in kan verpozen.

Maar vooral de combinatie met houten vloeren of laminaat in houttinten maakt het landelijk modern en tijdloos. Voeg daarbij nog een moderne haard kachel en het plaatje is af.

De natuur- en of houttinten kunnen ook perfect terugkomen in de muurbekleding; het motto is : hoe meer natuurtinten, hoe landelijker ; hoe meer witte tinten, hoe moderner. Op die manier, creëer je een volledig eigen stijl.

Je kan ook steeds nieuwe elementen toevoegen om de stijl uit te breiden, of omgekeerd, details wegnemen om een meer minimalistische stijl te verkrijgen.

Kortom, hoe warm en modern EN gezellig maak jij het in huis ?

 

Comments are closed.