De dagelijkse werkstress vraagt veel van onze geest, maar vaak nog meer van ons lichaam. Dikwijls ontbreekt de tijd om er een weekendje tussenuit te gaan om te ontspannen in een wellness bijvoorbeeld. De batterijen opladen wordt dan wel heel moeilijk.

Maar tegenwoordig is er de mogelijkheid om in de privacy van je eigen woning, het wellnessgevoel te beleven. Het is een trend die steeds populairder wordt. Vanaf nu, kan je gewoon elke dag genieten van dat beetje “me-time”, want geef toe, we willen toch allemaal onze levenskwaliteit verbeteren, toch?

Uiteraard, is niet elke woning geschikt om een wellnessruimte uit te bouwen, maar dat hoeft ook niet. Er bestaan voldoende plaatsbesparende oplossingen voor dat probleem.

Badkamer

De badkamer bijvoorbeeld, is perfect geschikt om tot jezelf te komen.

Whirlpool

Een bad op zich kan al heel ontspannend werken. Voeg daar nog wat bubbels aan toe en de whirlpool is geboren. Of wat dacht je van een innovatief massagebad?

Het combineert hydromassage met een droge massage, waarbij ook die lichaamsdelen die zich niet onder water bevinden (zoals hoofd en nek) toch een welverdiende massage krijgen. Je hoeft zelfs geen bad te nemen om te kunnen genieten van het weldadige effect van de droge jets. Kleine siliconen balletjes die draaien en zachtjes pulseren, masseren en stimuleren de huid, zelfs als er geen water in het bad zit.

Stoomcabine

Een andere optie is de stoomcabine, waarbij bij de nieuwste modellen alle zintuigen geprikkeld worden. Liggend, staand, massage of regendouche? Alles kan, terwijl je geniet van je favoriete muziek.

Tris

Heb je niet de ruimte voor een stoomcabine of bad? Dan is er de “Tris”. Het is douche, sauna en stoombad in één! Sfeervol in hout uitgevoerd en compact (170x110cm), heeft hij de functie van een (tropische)douche, stoom en droge sauna, aromatherapie en hydromassage!

Vanaf nu kan je de totale wellnessbeleving gewoon tuis in je eigen badkamer ervaren.

 Wat wil een mens nog meer…behalve een glaasje bubbels erbij? 🙂

Comments are closed.