Vandaag leven we in een wereld waar alles om gadgets, technologische snufjes en nieuwigheden draait. We willen dus allemaal het leukste, nieuwste of het handigste in en rondom ons hebben om ons leven gemakkelijker te maken. En dat is ook zo in ons huis.

We zijn dan ook steeds op zoek naar leuke gadgets voor in huis of leuke accessoires die ons leven gemakkelijker maken of ons toch het gevoel geven dat het ons leven gemakkelijker of leuker maakt! En zowel voor mannen, als voor vrouwen alsook voor onze kinderen geldt dit.

Wij hebben alvast enkele leuke gadgets voor hem en voor haar uitgetest!

Smart Bluetooth keyfinder

Je kent waarschijnlijk wel van die mensen die hun hoofd nogal eens zouden vergeten? 🙂 Ze zijn altijd wel iets kwijt en het terugvinden is vaak een hele zoektocht. Vandaag kan je bijvoorbeeld al met jouw Iwatch jouw Iphone gemakkelijk terugvinden, maar jouw sleutels of portefeuille terugvinden is een hele andere zaak.

Met deze super handige gadget vind je alles terug in no time! En het werkt echt! Via een app jouw telefoon krijg je een melding als een gekoppeld item buiten bereik is! Het is super gemakkelijk te installeren en het werkt wel degelijk!

Plant Genie

Ook planten in huis houden is vaak een hele uitdaging. Zelf ben ik bijvoorbeeld niet zo goed met planten in leven te houden. 🙂 Ofwel geef ik te veel water ofwel durf ik ze wel al eens te vergeten waardoor ze nogal snel droog komen te staan.

De plant genie heb je sowieso wel al eens tegengekomen om jouw planten vanzelf van water te voorzien. Je steekt de plant genie met water bij de plant en het geeft vanzelf water af als de plant te droog komt te staan. Het enige wat je dus nog hoeft te doen is af en toe is kijken of je het water niet dient bij te vullen. Super gemakkelijk als je op vakantie bent ook!

Ontbijtgranen dispenser

In elk huishouden waar kinderen zijn wordt er gegarandeerd wel wat ontbijtgranen gegeten en dat is ook hier niet anders. Als we op vakantie gaan op hotel dan vinden de kinderen het bijvoorbeeld geweldig om ontbijtgranen te nemen uit een dispenser. Dus als je dit in huis hebt, is het elke dag een beetje feest!

Ook dit is weer een handig item om in huis te hebben, aangezien jouw ontbijtgranen nu proper opgeborgen zitten én de kinderen het dus ook héél leuk vinden om hun ontbijtgranen zelf te nemen. Werk bespaart dus. 🙂

Waffle Bowl Maker

Dit apparaat vind ikzelf echt geweldig! Ik maak zelf nogal graag wafeltjes met de kids en dit maakt het nog veel leuker! Je maakt wafeltjes in de vorm van een kommetje wat écht leuk is. Daarna kan je het vullen met wat ijs of fruit, of met andere dingen die je graag eet.

Presenteert mooi als je bezoek krijgt en de wafeltjes zijn super snel klaar! Njammie!

Waterijs vormen

Weet je nog de Calippo ijsjes van vroeger? Hier waren de meeste kinderen (net zoals ikzelf) helemaal verzot op, maar je moest geluk hebben dat het ijskarretje tegengehouden werd of dat je ouders het van de winkel kochten.

Met deze handige en kleurrijke waterijs vormen kan je ze gewoon zelf maken op elk moment van de dag. Zelf hebben we ze alleen nog maar met frisdrank gemaakt, maar je kan dit ook met yoghurt of met fruit maken als je het gezonder wilt houden. Eens het ijsje op is , was je ze heel gemakkelijk af en vul je ze gewoon opnieuw!

Opmerking plaatsen