Wie zei dat werken saai is, heeft wellicht nog niet de vrijheid ontdekt van buiten werken. Wie de kans heeft om niet gebonden te zijn aan een bepaalde werklocatie, kan zijn werkplek zelf kiezen en heeft tijdens de zomerperiode het grote voorrecht, dat die werkplek ook gewoon buiten in de natuur kan zijn, of op je gezellige balkon of terras.

Wat zijn zowat de meest inspirerende plaatsen om buitenshuis te werken?

JE EIGEN BALKONNETJE

Een werkruimte hoeft niet groot te zijn, maar je moet je er wel thuis voelen, om productief te kunnen werken. Je favoriete bloemen, planten en kleuren horen er dus helemaal bij om van je werkplek een stimulerende omgeving te maken.

IN HET PARK

Het park is vaak een omgeving waar mensen komen om te vertoeven tijdens pauzemomenten, maar sommigen maken er ook gewoon hun werkplek van. Wil je werken in stijl? Neem dan je picknick mee naar het park, installeer je dekentje op een rustige plek en geniet van een glaasje tussendoor.

INSPIRERENDE PLAATS

Je werkplek kan je overal inrichten, maar bij voorkeur is het een plaats waar je inspiratie opdoet en waar je gemotiveerd blijft.

Ben je een dromer? Dan is een plekje aan het meer misschien wel dé spot voor jou, om de meest geweldige teksten te schrijven. Of kies je voor een terras met oneindige vergezichten?

VANUIT JE HANGMAT

Wie overal in de wereld kan werken (en geloof me, dan ben je echt wel een bofkont), kan de meest idyllische plaatsjes uitkiezen om de werkdag te spenderen. Of hoe je werken en rusten kunt combineren, vanuit je eigen hangmat bijvoorbeeld…

OPPEPPEND DECOR

Ben je iemand die makkelijk afdwaalt en wil je graag bij de pinken blijven? En werk je van thuis uit? Kies dan voor een buitenruimte met felle kleurtjes.  De kleuren zorgen ervoor dat je geest alert is en je productief blijft. Ideaal als je een deadline moet halen en je niet wilt indutten tijdens het werk.

ANDERE WERLPLEKKEN BUITENSHUIS

Er zijn heel wat plaatsen die geschikt zijn om buiten te werken, maar welke voor jou werkt, is persoonlijk. En of dit nu een plaatsje aan zee is, of een landelijke omgeving of een outdoor bureautje op het dak van een wolkenkrabber… werken op een buitenlocatie WERKT !!

Bron: https://www.huisjetuintjeboompje.be/nl

Opmerking plaatsen