Dit jaar zal zeker en vast een moederdag zijn om nooit te vergeten, want een heel groot deel van ons zal deze keer hun moeder niet letterlijk in de bloemetjes kunnen gaan zetten dankzij Corona. En dus zal een cadeau opsturen een van de beste oplossingen zijn om jouw moeder toch nog een goed gevoel te geven op deze speciale dag.

Daarom hebben wij enkele leuke cadeau’s opgezocht die je jouw moeder kan geven.

Zelfgemaakte bloempot set

Via Smartphoto kan je een set van 3 bloempotten volledig zelf creëren. Super leuk om jouw mama haar favoriete bloemetjes in te laten plaatsen!

Moeder-dochter juweel

Ook heel leuk en altijd een topper is dat je een moeder-dochter juweeltje koopt. Deze juweeltjes heb je in heel wat verschillende soorten en is fijn om samen met jouw mama te doen.

Cadeaupakket

Ook iets dat het altijd goed doet is een cadeaupakket en dit kan echt vanalles zijn. Kies datgene waarvan je weet dat jouw mama het geweldig zal vinden: pakket van rituals, chocolade, wijn, versnaperingen, etc.

Bloemen

Misschien cliché maar zeg je moeder dat je van haar houdt met een bloemetje. In dit geval kan je ze misschien niet zelf afgeven, maar je kan ze zeker wel laten leveren.

Ontbijt laten leveren

Verras je mama (en jouw papa?) met een lekker ontbijtje waarvan ze lekker kan smullen.

Knutselen met de kids

Knutsel zelf iets in elkaar met de kids dat je kan opsturen of maak een leuke moederdag kaart. Op Pinterest kan je hier heel veel voorbeeldjes van terugvinden.

Apero momentje

Vandaag een enorme trend, maar hou met jouw mama een digitaal apero momentje en klets lekker bij met een drankje. 🙂

En voor alle moeders/mama’s/oma’s/plusmama’s : Een hele fijne moederdag gewenst!

Opmerking plaatsen