Creëer leven in elke ruimte met deze Sagegreenlife Ambienta levende tafellamp. Deze moderne lamp laat je toe om er vlak onder plantjes te groeien. Geweldig toch?

Bovendien ondersteunt het zes twee-inch traditionele bodem of hydrocultuur planten. De led-verlichting geeft de planten het licht dat zij nodig hebben om te kunnen groeien.

Bovendien is de hydrocultuur technologie (Dit is een manier om planten te kweken zonder bodem) in de lamp waterefficiënt en schoon, waardoor plannen kunnen worden gekweekt om de luchtkwaliteit in uw ruimte te verbeteren. Ambienta is ook geschikt voor uw bureau, bed, woonkamer, keuken en meer.

Ambienta is ontworpen door de Franse ontwerper Daniel Pouzet en heeft elegante lijnen en een verfijnd ontwerp, waardoor het past in elk interieur. Verder biedt de lamp een intuïtief bedieningspaneel, zodat je eenvoudig kunt schakelen tussen het omgevingslicht en de instellingen voor groeilicht.

Je kan de plantjes eens ze volgroeid zijn laten zitten of je gaat gewoon opnieuw aan de slag met nieuwere versies.

Voor al wie van planten houdt is deze tafellamp dus erg leuk én ze is nog erg mooi ook.

Wil je graag deze lamp kopen? Deze kan je terugvinden op Amazon. Let wel op, ze is nogal naar de duurdere kant, maar voor dit ontwerp is het zijn prijs wel waard.

Bron: https://thegadgetflow.com/portfolio/living-table-lamp/

 

Opmerking plaatsen