Aangezien Corona de wereld nog altijd teistert en de zomer steeds dichterbij komt, is het bij velen aan het kriebelen om op vakantie te gaan. En net datgene is ook helemaal niet zeker en de kans is groot dat een vakantie naar een of ander zuiders land uitdraait in een staycation.

Daarom hebben wij voor jullie wat ideetjes bij elkaar gesprokkeld om er toch nog een topzomer van te maken. Een ding is al heel positief: ze beloven dat het een warme zomer wordt!

Staycation

Vakantie in eigen land

In eigen land op vakantie gaan zal waarschijnlijk wel een optie zijn en is dus perfect mogelijk. Huur een leuk huisje via Airbnb bijvoorbeeld en maak er alsnog een leuke vakantie van! In België/ Nederland zijn er heel wat leuke streken waar je ook volledig kan ontspannen.

Kamperen in de tuin

Doe eens gek en overnacht een of meerdere nachten in jouw eigen tuin. Je kan het zo lekker gezellig maken. Doe er bijvoorbeeld nog een kampvuur bij om het helemaal af te maken. Steek de barbecue aan, doe het lekker chill!

Lang leve Takeaway!

Als je op vakantie bent , ben je meestal ook niet altijd de kok van dienst en ga je al eens sneller uit eten of neem je al wat gemakkelijkere gerechten. Laat je lekker verwennen en laat wat lekkers tot bij jou thuis komen.

Zet zomerse muziek op

Zet wat zomerse of zuiderse muziek op wanneer je buiten zit en doe alsof je in een of ander vakantieland bent.

Digitale detox

Op vakantie ben je vaak ook niet echt bezig met social media omdat je dan eens echt kan genieten. Doe ook thuis een digitale detox en blijf even van alle toestellen af om te genieten.

Geen huishoudelijke taken

Doe alsof je op vakantie bent en stel ook jouw huishoudelijke taken even uit.. Even geen strijk, even niet poetsen, maar gewoon ontspannen!

Opmerking plaatsen