Af en toe nemen we er even een leuke webshop bij en zetten we deze in de kijker. Deze keer zetten we graag de webshop La Vie en Provence in de kijker. Waarom? Met heel het corona-gebeuren dat ondertussen al bijna een jaar boven ons hoofd hangt, verlangen we allemaal wel een beetje aan vakantie of naar het zuiden. Aangezien we niet naar het zuiden kunnen, dan is er niets beter dan het zuiden naar ons te laten komen en dat kan met een geschenkpakket van La Vie en Provence.

Ontstaan van La Vie en Provence

Gegroeid uit liefde voor de zuiderse “joie de vivre”, begon een droom om deze levensstijl ook hier te beleven. 

Met een geschenkpakket van La Vie en Provence geef je zoveel meer dan een geschenk. Je deelt de geur en de smaak van het Zuiden met je familie, vrienden en kennissen. 

En zo is jaren later, La Vie en Provence geboren. Opgericht door Nancy De Smet uit Stekene, België. Met zijn typische geuren en smaken, nemen we je mee naar de meest idyllische plaatsjes in de Zuid-Franse Provence-streek…

Pakketten

Op de webshop kan je heel wat leuke geschenkpakketten terugvinden onderverdeeld onder home, food en care. En met elk van deze pakketten kom je volledig in de Provence sfeer.

Food

De Provence staat alom bekend om haar mediterraanse keuken, waarbij olijfolie, kruiden en amandelen vaak basis ingrediënten zijn. Genieten van kleine dingen, zoals een baguette au fromage met een fruitige Provencewijn, behoren dan ook tot de geneugten van de streek.

Home

De Provence en haar aroma’s ; ze zijn een plezier voor de zintuigen. Met de home collectie, brengen ze dit zuiders pallet van geuren tot in je huiskamer. Op die manier kunnen ze jullie verzekeren, een product van natuurlijke oorsprong en excellente kwaliteit in huis te halen…want alleen het beste is goed genoeg voor onze huid.

Care

Voor hun verzorgingslijn hebben ze gekozen voor producten van hoge kwaliteit, die artisanaal vervaardigd zijn en samengesteld door meester- zeepmakers uit Marseille en parfumeurs uit onder andere dé hoofdstad van de geur in de Provence, Grasse. id.

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor een familielid, vriend of misschien als relatiegeschenk? Neem dan zeker een kijkje op de website.

Opmerking plaatsen