Voor diegene die een hond of meerdere hondjes in huis hebben weten maar goed genoeg dat een hond net zoals een kind ook wel wat ‘rommel met zich mee brengt’. Ze hebben hun eet en drinkbakje, het eten dat gestockeerd moet worden én… je hebt ook hun speelgoedjes.

De ene heeft natuurlijk wat meer als de andere, maar het is zeker niet slecht dat alle speelgoedjes wanneer er niet mee gespeeld wordt, samen in 1 bak of mand gestoken worden. Dit om jouw huis toch zo ordelijk mogelijk te houden.

Persoonlijke opbergers

En het is nog leuker als je jouw trouwe vriend ook een persoonlijke opberger geeft, eentje met zijn naam op bijvoorbeeld. Niet dat hij kan lezen, maar het is wel leuk. 🙂

Wij kwamen op Etsy heel wat leuke te personaliseren opbergers voor jouw hond zijn speelgoed tegen. Neem zeker eens een kijkje

Bij heel wat kan je de grootte kiezen en kan je nog wat extra dingetjes aanpassen. Super leuk!

Heb je een kat? Geen probleem ook voor haar kan je zo’n mandje voorzien.

Zelf maken

Zoals gezien in de voorbeelden hierboven, kan je deze dus gemakkelijk kopen en laten maken, maar je kan ook gewoon zelf aan de slag gaan en dat héél gemakkelijk.

Je kan bijvoorbeeld al een leuke opberger maken door een houten kistje te nemen en hem in de kleurtjes te zetten die je wilt en zelf met een penseel jouw hond zijn naam hierop te zetten.

In ieder geval heel veel plezier gewenst! 🙂

Opmerking plaatsen